Bekijk alle diensten

Organisatieontwikkeling

Met een open blik en verrassende interventies doorbreken wij vastgeroeste patronen. 🤸‍♀️

Groep in workshop met vormtaal
Afbeelding met enthousiaste man aan de slag met organisatieverandering

Écht luisteren, gewoon proberen en eerlijk durven zijn

Voor ons begint organisatieverandering bij luisteren naar elke stem. Door vertrouwen, plezier en ruimte om op je bek te gaan, floreren mensen en organisaties.

Met een open blik nemen we jouw organisatie onder de loep. We focussen op de connectie tussen het individu, het team, de organisatie en de buitenwereld. Als jonge honden stellen wij nét die vragen die anderen niet meer durven te stellen. We combineren up-to-date kennis over organisatieontwikkeling (zoals bijvoorbeeld hybride werken) met andere specialismen als antropologie, gedragsbeïnvloeding en ontwerp.

Zo komen we tot een slimme aanpak met verrassende interventies. Denk aan workshops, teamdagen, serious games, creatieve werkvormen -zoals bijvoorbeeld VormTaal– en transparante communicatie. Wij helpen met strategie én uitvoering.

Jonge honden werken onder andere samen met:

  • Logo Wageningen Universiteit
  • Logo van de Nationale Politie - Opdrachtgever adviesbureau Jonge Honden
  • Logo CBG - College ter Beoordelingen van Geneesmiddelen
Een inspirerende teamdag door Jonge Honden op het Berlijnplein

"Jonge Honden bracht energie in het project en wist daardoor stakeholders en andere collega’s aan de beoogde doelen te verbinden. Ze weten de juiste vragen te stellen en verzamelen inzichten die passen bij de cultuur van de organisatie."

Edwin Kelhout - Programmamanager Wageningen Universiteit