Bekijk alle projecten

Vastgoedbazen bij de gemeente Haarlem

De afdeling vastgoed van de gemeente Haarlem is volop in ontwikkeling. Door verschillende personele wisselingen en beleidsontwikkelingen was er behoefte aan jonge hondse ondersteuning. Gedurende twee jaar hebben wij de afdeling vastgoed ondersteund in verschillende functies.

Thema
  • Ruimtelijk
Rol
  • Projectmanager
Onze tijdelijke Assetmanagers Vastgoed zorgden voor stabiele vastgoedportefeuilles. Zij waren het eerste aanspreekpunt voor huurders, begeleidden het in- en uit beheer nemen van objecten en anticipeerden op beleid van verschillende beleidsafdelingen.

Gemeente Haarlem - Assetmanager Vastgoed

Zonder jarenlange vastgoedervaring, tóch het verschil weten te maken

Zonder jarenlange vastgoed ervaring slaagden zij erin overzicht te houden en op een constructieve manier met collega’s samen te werken. Daarnaast heeft een van onze projectleiders een aantal vastgelopen vastgoeddossiers op zich genomen en ervoor gezorgd dat hier weer beweging in is gekomen.

Met onze aanwezigheid en de organisatie van een verfrissende teamdag hebben we we niet alleen bergen werk verzet, maar vooral ook een nieuwe dosis energie en enthousiasme aan de afdeling toegevoegd.

Onze rollen:

  • Assetmanagement portefeuille Sport & Onderwijs
  • Assetmanagement portefeuille Cultuur & Erfgoed
  • Projectmanagement vastgoeddossiers
  • Organisatie teamdag/heidag

"De jonge honden zijn leergierig, pakken zaken snel op, doorzien wat belangrijk is en wat bijzaken zijn, hebben politieke sensitiviteit, staan open voor feedback en zijn ook nog eens fijne mensen om mee samen te werken."

Martin Vos - Afdelingsmanager Vastgoed gemeente Haarlem

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.