Bekijk alle projecten

Projectleider Verspillingsvrije Week bij Regio Foodvalley

Jaarlijks verspillen we twee miljard kilo voedsel in Nederland. Dat staat gelijk aan een file vrachtwagens met voedsel van Utrecht tot Barcelona! Tijdens de Verspillingsvrije Week wordt aandacht gevraagd voor dit belangrijke thema. Onze projectleider voor de Verspillingsvrije Week hielp de Regio Foodvalley bij het creëren van maximale impact tijdens deze campagne.

Thema
  • Duurzaamheid
Rol
  • Projectmanager
Regio Foodvalley is in Nederland een belangrijke aanjager en proeftuin rondom het thema voedselverspilling. Tijdens de Verspillingsvrije Week staat actie tegen voedselverspilling centraal en wordt er op verschillende manieren bewustwording rondom dit thema gecreëerd.

Jonge Honden was aanjager voor de inzet van de acht gemeenten van Regio Foodvalley, zowel op het organiseren van activiteiten als op het communiceren over het onderwerp.
Projectleider Verspillingsvrije Week
Projectleider Verspillingsvrije Week

In elke gemeente zetten we een verspillingsvrije held in het zonnetje

Jonge Honden hielp gemeenten door met ze mee te denken en verspillingsvrije online content te ontwikkelen die ze 1-op-1 over konden nemen. In elke gemeente werd één verspillingsvrije held in het zonnetje gezet. Deze ondernemer vertelde wat hij/zij deed om verspilling zoveel mogelijk te voorkomen.

Jong Leren Eten organiseerde op scholen verspillingsvrije workshops met professionele koks. Hierbij hielp Jonge Honden met communicatie en organisatie. Voor wethouders uit de regio organiseerde Jonge Honden een Verspillingsvrije Lunch. Daarbij presenteerden leerlingen van technasia hun verspillingsvrije idee, een project uit één van de Living Labs van Regio Foodvalley.

De combinatie van al deze initiatieven hebben voor de nodige aandacht gezorgd!

Onze rol:

  • Projectmanagement
  • Contentontwikkeling
  • Organisatie van diverse evenementen

“Vanaf het eerste contact tot aan de uitvoering van de opdracht is bevestigd dat Jonge Honden een zeer kundig en professioneel bureau is om mee samen te werken. De projectleider van Jonge Honden heeft een goede invulling gegeven aan het projectplan. Als opdrachtgever is het bovendien prettig om de communicatie met interne en externe partners met vertrouwen over te kunnen laten aan de projectleider.”

Samareh Bloemberg - Regio Foodvalley

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.