Bekijk alle projecten

Campagneleider Wandel Tijdens je Werkdag bij Wandelnet

Wandelnet komt op voor de belangen van wandelen, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse Wandel Tijdens je Werkdag. Jonge Honden startte dit initiatief met Wandelnet in 2017. Sinds dien leveren we jaarlijks een campagneleider om de dag trending topic te maken!

Thema
  • Duurzaamheid
Rol
  • Communicado
  • Projectmanager
Hoewel 94% van de Nederlanders aangeeft wel eens te wandelen, wandelt nog lang niet iedereen tijdens de werkdag. En dat is zonde, want het is goed voor de productiviteit, creativiteit en gezondheid. Maar ook goed voor de economie en een duurzame(re) samenleving.
Illustratie Campagne 'Wandel tijdens je werkdag' voor Wandelnet
Illustratie Campagne 'Wandel tijdens je werkdag' voor Wandelnet

Vanaf de eerste editie maken we als campagneleider van elke Wandel Tijdens je Werkdag een succes!

Op de Wandel Tijdens je Werkdag wordt heel werkend Nederland opgeroepen om de voordelen van wandelen tijdens het werk te ervaren. In 2017 startte Wandelnet dit initiatief met een Jonge Hond als campagneleider. Sindsdien vervullen we deze rol jaarlijks en wordt elke editie de bekendheid vergroot.

Hoe?
We verzinnen een creatieve invulling met Wandelnet en partners, leiden de communicatiecampagne en organiseren evenementen. Daarnaast gaan we samenwerkingen aan met nieuwe en bestaande partners zoals de Hersenstichting, sturen we vrijwilligers aan en zetten we ons in voor zoveel mogelijk persaandacht. Elk jaar is weer een groot succes, waarbij we trending topic zijn op social media en veel aandacht krijgen van kranten, radio en tv. En het belangrijkst: met elke editie nóg meer stappen!

Onze rol als campagneleider:

  • Creatieve invulling
  • Coördinatie vrijwilligersteam
  • PR-strategie en woordvoering
  • Samenwerkingen opzetten
Wandelnet - Campagneleider Wandel naar je werkdag

“Voor de campagne Wandel Tijdens je Werkdag werken we vanuit Wandelnet naar tevredenheid samen met Jonge Honden. Naast capaciteit en uren brengen de jonge honden ook volop inspiratie, daadkracht, resultaat en vooral sprankeling en plezier in de samenwerking."

Ankie van Dijk - Directeur Wandelnet

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.