Bekijk alle projecten

Communicatie­adviseur bij Solidaridad Europe

Samen met iedereen in de keten – van boer tot multinational – werkt Solidaridad aan eerlijke producten, die geen schade toebrengen aan mens of milieu en voor iedereen winstgevend zijn.

Thema
  • Duurzaamheid
Rol
  • Communicado
De communicatieafdeling is verantwoordelijk voor de communicatie met en naar stakeholders in de keten, communicatie richting consumenten, de branding van Solidaridad en fondswerving. Solidaridad zocht nieuwe kennis, extra energie en veel doe-kracht om de communicatie succesvol in te zetten.

Een foto­tentoonstelling organiseren om de kracht van vrouwen in goudmijnen te tonen.

Jonge Honden adviseerde in b2b communicatie, werkte aan een communicatieplan van een publiekscampagne en benutte verschillende PR kansen rondom de start en afronding van projecten. We organiseerden ook The Golden Line fototentoonstelling om zo de kracht van vrouwen in goudmijnen te tonen. Ten slotte hielp Jonge Honden met het organiseren van het 50-jarig bestaansfeestje van Solidaridad.

Door meteen concreet aan de slag te gaan, zorgden we voor veel communicatie rondom projecten van Solidaridad. Met nieuwe input en een ‘externe blik’ brachten we vernieuwing in het team.

Onze rol:

  • Communicatieplan opstellen
  • PR
  • Fototentoonstelling organiseren

"Het was een groot plezier met Jonge Honden samen te werken. Jonge Honden bracht veel positiviteit en daadkracht, met precies de juiste hoeveelheid bravoure. Met een praktische instelling is er in een korte tijd veel gedaan, van het organiseren van een tentoonstelling in Parijs tot het geven van een LinkedIn training aan collega's. En dat allemaal met veel enthousiasme. Ik kan iedereen aanraden om Jonge Honden te bellen voor een communicatieklus. Spijt zul je er absoluut niet van krijgen!"

Karin Jensma - Head of communications and campaigning

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.