Bekijk alle diensten

Visualisaties en tools ontwerpen

Van praatplaten tot serious games – wij maken een creatief product dat past bij jouw vraag! ✏️

Wijk-o-poly spel

Met onze ontwerpvaardigheden maken we complexe materie concreet en bespreekbaar.

Wij geloven in de kracht van beeld en beleving. Door te visualiseren of concrete tools te ontwerpen, maak je complexe materie bespreekbaar. Daarom zetten wij voor veel organisaties onze ontwerpvaardigheden in.

Zo vatten we visies samen in praatplaten en maken we visuele verslagen. We zetten tekenen en vormtaal in bij het faciliteren van sessies. En we geven trainingen zodat jouw organisatie zelf aan de slag kan met visueel communiceren.

Door mensen iets zelf te laten beleven, ontstaat er begrip en betrokkenheid. Daarom ontwerpen wij creatieve werkvormen en serious games op maat. Denk bijvoorbeeld aan gesprekstools om thema’s als hybride werken te bespreken, een brainstormgame of aan een ‘wijk-o-poly-spel’ om goede medewerkers te selecteren.

Voor elk vraagstuk komen we tot een creatief concept, dat we prototypen en testen totdat we het gewenste effect bereiken.

Jonge honden werken onder andere samen met:

  • Ministerie van Defensie
  • Movisie
  • VO-Raad
Ontwerp voorbeelden

"Met gebruik van goede digitale tools en formats heeft Jonge Honden in korte tijd veel relevante informatie boven tafel gekregen. Werken met Jonge Honden geeft energie. Door hun manier van aanpakken vormen zij weer een inspiratiebron voor hoe ik mijn eigen werk doe."

Milou Dubois - Provincie Drenthe