Bekijk alle diensten

Marketing en communicatie

Van een slim communicatieplan tot creatieve campagne - wij brengen jouw boodschap over! 📣

Wij geven jouw communicatie een boost.

Wat jouw communicatievraag ook is: wat ons betreft begint het bij goed luisteren. Daarvoor spitsen wij onze oren. We concretiseren de doelgroep, bepalen de boodschap en kiezen de vorm die hier het best bij past.

Wij helpen je van a tot z. We hebben ervaring met het opstellen van communicatiestrategieën- en planningen, het bedenken en ontwikkelen van creatieve campagnes, het organiseren van events en webinars, het opzetten van social media marketing en e-mailmarketing, het ontwikkelen van websites, digitaal adverteren of het opnemen van podcasts.

Ben je op zoek naar een slimme communicatieadviseur die ook dóét? Wij pakken jouw specifieke vraagstuk op of vervullen diverse communicatietaken voor een langere periode.

Jonge honden werken onder andere samen met:

  • Logo van Solidaridad - Opdrachtgever adviesbureau Jonge Honden
  • Logo van Wandelnet - Opdrachtgever adviesbureau Jonge Honden
  • Logo van Naturalis - Opdrachtgever adviesbureau Jonge Honden
Jonge Honden neemt een interview af met deelnemer (communicatie)

"Het was een groot plezier met Jonge Honden samen te werken! Ze brengen veel positiviteit en daadkracht, met precies de juiste hoeveelheid bravoure. Met een praktische instelling is er in een korte tijd veel gedaan, van het organiseren van een tentoonstelling in Parijs tot het geven van een LinkedIn training aan collega's. En dat allemaal met veel enthousiasme. Ik kan iedereen aanraden om Jonge Honden te bellen voor een communicatieklus. Spijt zal je er absoluut niet van krijgen!"

Karin Jensma - Head of Communications and Campaigning bij Solidaridad