Bekijk alle trainingen

Pitch je plan

  • Werk aan je overtuigingskracht
  • Heldere boodschap formuleren

Een pakkende pitch heeft 3 ingrediënten. Tijdens deze workshop ga je met deze elementen aan de slag en ontwikkel je een messcherp verhaal.

Workshop pitchen

Waarom leren pitchen?

Ken je die ellenlange presentaties zonder interactie waarbij je tig keer afdwaalt en als publiek vooral naar je horloge zit te kijken? Alles wat je niet wilt als je je publiek probeert te overtuigen! Pitchen is anders dan presenteren. In heel korte tijd je doelgroep prikkelen met een duidelijke boodschap. Niet meer, niet minder.

Een goede pitch heeft 3 ingrediënten

Om goed te kunnen pitchen zijn drie ingrediënten nodig: je boodschap, zelfkennis én overtuigingskracht. Tijdens deze workshop ga je met deze elementen aan de slag en ontwikkel je een messcherp verhaal. Je leert door te doen: iedere deelnemer ‘pitcht’ zijn pitch. Je krijgt veel ruimte om te oefenen en gerichte feedback, zodat je na afloop met jouw verhaal de wereld in kan. Niet lullen maar pitchen dus!

Workshop Pitch je plan

Wat gaan we doen?

Veel praktijk en weinig theorie, pitchen is geen rocket science, het is vooral een kwestie van doen! Je bouwt je pitch op aan de hand van een eenvoudig stappenplan, je leert de kern van je boodschap te formuleren en door veel te oefenen, feedback te geven en feedback te krijgen leer je wat jouw pitchstijl is.

Wat kost dat?

Een incompany training van twee uur kost €850 (maximaal 12 deelnemers). Bij meer dan 12 deelnemers schakelen wij een extra trainer in voor €500 extra.

Enthousiast geworden?

Deze training kunnen we incompany verzorgen. Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over deze training!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.