Bekijk alle projecten

Participatietrajecten coördineren in Breda

Voor Kickstad coördineerde Jonge Honden twee participatietrajecten in Breda, waarbij communicatie centraal stond: een visietraject voor de Haagdijken en de toetsing van de toekomstvisie van de binnenstad.

Thema
  • Ruimtelijk
Rol
  • Communicado
  • Projectmanager
De Haagdijken zijn prachtige straten waar ondernemerschap centraal staat. In de afgelopen jaren ging het echter achteruit in onderhoud en veiligheid. Voor de binnenstad van Breda had een ‘Coalition of Willing’ in een aantal sessies een toekomstvisie opgesteld, welke getoetst moest worden onder het brede publiek.
Participatietraject in Breda - Adviesbureau Jonge Honden
Participatietraject in Breda - Adviesbureau Jonge Honden

Het proces legden we vast in een visueel participatieverslag

In een visietraject voor de Haagdijken zette Jonge Honden de marketing en branding op (o.a. nieuwsbrief en website), stelde een communicatiestrategie op en coördineerde vergaderingen en een feestelijke lancering. Voor de toetsing van de toekomstvisie voor de binnenstad verzorgde Jonge Honden de invulling van participatiebijeenkomsten, communicatie en afstemming. Daarnaast maakte Jonge Honden een visueel participatieverslag en coördineerde de publiekssamenvatting.

Onze rol:

  • Opstellen communicatiestrategie
  • Opzetten en uitvoeren marketing & branding
  • Organiseren van bijeenkomsten en events
  • Verslaglegging
Reclame voor participatietraject in Breda - Adviesbureau Jonge Honden

"Ik heb de afgelopen jaren met Jonge Honden mogen werken aan diverse projecten in Breda. Zonder Jonge Honden was dat niet zo leuk en succesvol geweest! Ze houden zich aan afspraken en overtreffen je verwachtingen (stevig). De jonge honden stellen goede vragen, zijn creatief en leveren kwaliteit. Kortom: heerlijke collega’s om mee te werken!"

Wout van der Heijden - Procesmanager bij Kickstad

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.