Bekijk alle projecten

Aanjager voor mixed-use placemaking

WYNE Strategy & Innovation houdt zich bezig met vernieuwende projecten op het snijvlak van voorzieningen, vastgoed en gebiedsontwikkeling. Door sterke mixed-use omgevingen te creëren werken ze aan aantrekkelijke (winkel)gebieden.

Thema
  • Ruimtelijk
Rol
  • Facilitator
  • Onderzoeker
Voor verschillende projecten was WYNE Strategy & Innovation op zoek naar ondersteuning. Jonge Honden werd ingeschakeld om bij diverse projecten ondersteuning te bieden.
Raum

Met behulp van een aantrekkelijke visuele rapportage werden de onderzoeksresultaten verwerkt.

Zo heeft Jonge Honden onder andere meegewerkt aan de herontwikkeling van een groot winkelcentrum in Den Haag en het opstellen van een brancheringvisie van een Rotterdams winkelgebied.

De werkzaamheden bestonden onder andere uit het voorbereiden, begeleiden en vastleggen van sessies met verschillende stakeholders, het uitvoeren van deskresearch op het gebied van branche, locatie- en doelgroep analyse, én het verwerken van de onderzoeksresultaten in (visuele) rapporten.

Onze rol:

  • Begeleiden van stakeholdersessies
  • Het uitvoeren van deskresearch
  • Data omzetten in visuele kaarten en analyse
Placemaking en gebiedsontwikkeling Rotterdam

"De samenwerking met Jonge Honden was prettig en professioneel. De werkzaamheden werden snel en zorgvuldig opgepakt, in zowel voorbereiding als uitwerking. Met een open, kritische en meedenkende stijl vormde Jonge Honden een goede aanvulling en had WYNE Strategy & Innovation er in de afgelopen maanden een fijne collega bij."

Tony Wijntuin - Oprichter bij WYNE Strategy & Innovation

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.