Bekijk alle projecten

Doeltreffende communicatie voor de digitaliserende samenleving

ECP | Platform voor de informatiesamenleving is een onafhankelijk en neutraal platform waar overheid, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en maatschappelijke organisaties publiek-privaat samenwerken aan en kennis uitwisselen over een verantwoorde vormgeving van onze digitaliserende samenleving.

Thema
  • Zorg
Rol
  • Communicado
  • Facilitator
Binnen ECP ondersteunde Jonge Honden diverse projecten op het gebied van communicatie, waaronder: Gaia-X, Digitale Geletterdheid en Digivaardig in de zorg.
Jonge hond Merel werkt op haar laptop

Van het organiseren van evenementen tot wervelende social media posts.

Jonge Honden faciliteerde verschillende communicatievraagstukken binnen diverse projecten. Zo droeg ze actief bij aan het organiseren van verschillende evenementen, het schrijven van wervende communicatie-teksten en het ondersteunen van social media kanalen.  

Naast communicatieondersteuning, kwamen er ook sociale vraagstukken om de hoek kijken. Hoe kan de urgentie voor Digitale Geletterdheid binnen het onderwijs bijvoorbeeld doordringen tot de maatschappij en de politiek? Jonge Honden pakten hierin de rol van facilitator door het meedenken over en schrijven van communicatie-uitingen, nieuwsbrieven en persberichten en het informeren en betrekken van relevante stakeholders.

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.