Bekijk alle projecten

Communicatieadviseur en projectmedewerker bij SVB-BGT

Het SVB-BGT, zorgt voor de samenwerking tussen 389 publieke partijen om de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) volledig, actueel en uniform te maken.

Thema
  • Ruimtelijk
Rol
  • Communicado
  • Projectmanager
Een enorm samenwerkingsverband behoeft goede communicatie vanuit het SVB-BGT naar alle 389 bronhouders. Hiervoor schakelde het SVB-BGT Jonge Honden in!

Bouwen van een (digitale) community, wij denken graag mee!

Met een scherpe pen en oog voor de doelgroep werden de website, nieuwsbrief en social media ontwikkeld en bijgehouden. Door interviews met de gebruikers van de BGT te houden, probeerde Jonge Honden het doel van het SVB-BGT voor ogen te blijven houden. En met het organiseren van (digitale) contactdagen met de bronhouders, werd de verbinding tussen bronhouders versterkt en onderhouden. Bij implementaties van nieuwe technologieën dacht Jonge Honden mee over een juiste communicatie- en implementatiestrategie, waarbij lange projectplannen werden omgezet tot een beknopte visuele aanpak. Hierbij stond wederom de gebruiker en de gebruiksvriendelijkheid van de implementatie voorop. SVB-BGT was ook betrokken bij het opbouwen van een community rondom ontwikkelingen in de Artificial Intelligence. Jonge Honden werkte daarin mee aan het bouwen van deze (digitale) community: we adviseerden over communicatie- en samenwerkingsstrategieën en organiseerden creatieve werksessies om de community te verbinden.

Onze rol:

  • Communicatie adviseur
  • Community builder 
  • Implementatie adviseur 

Creatieve facilitator en organisator

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.