Bekijk alle projecten

Communicatieadviseur bij DiS Geo

DiS Geo bevindt zich in een belangrijke fase waarin samenwerken en samen optrekken met partners in het Geo veld steeds concretere vormen begint aan te nemen. We gaan een transitie doormaken van werken in losse ketens naar werken in hetzelfde eco-systeem en werken in communities.

Thema
  • Duurzaamheid
Rol
  • Communicado
Het programmabureau DiS Geo zocht daarom capaciteit om de communicatie strategie en communicatie producten verder te professionaliseren en uit te bouwen.

Enthousiasmeren van het brede publiek.

Jonge Honden werkte aan het uitwerken van een communicatiestrategie en in kaart brengen van klantprofielen om communicatieboodschappen beter op het publiek te kunnen afstemmen. Ook het organiseren van een groot aantal uiteenlopende interactieve, digitale evenementen waar een breed en enthousiast publiek van geoprofessionals op af kwam en nog steeds op af komt. Jonge Honden zetten de nieuwsbrief  op en gaf deze vorm, die nog steeds iedere 6 weken uitkomt en goed wordt gelezen. Jonge Honden werkte aan een serie podcasts en video’s om een breed publiek te informeren over en enthousiasmeren voor het gebruik van de geobasisregistraties.

Onze rol:

  • Verzorgen van communicatie
  • Het opzetten en begeleiden  van events
  • creatieve manier van communicatie verzorgen 

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.