Bekijk alle projecten

Creatieve communicatie bij Naturalis

Naturalis heeft de ambitie om het enthousiasme en de kennis over de rijkdom van de natuur te versterken. Een mooie ambitie en een goede uitdaging voor de communicatieafdeling om dit uit te dragen.

Thema
  • Cultuur
Rol
  • Communicado
Richting de opening van het nieuwe museum moesten veel verschillende tentoonstellingen en campagnes worden opgezet. Naturalis zocht daarom naar nieuwe kennis, extra energie en veel doe-kracht om deze projecten succesvol af te ronden. En dus ging Jonge Honden als communicatieadviseur aan de slag!
Communicatieadviseur bij museum Naturalis
Communicatieadviseur bij museum Naturalis

Op dag één concrete acties ophalen en meteen aan de slag

Door op dag één veel te praten met de verschillende projectleiders en zo concrete acties op te halen, kon Jonge Honden direct aan de slag. Persberichten, nieuwsbrieven, nieuw projectplan, social media; veel moest er gebeuren en werd er gedaan. Naast deze output nam Jonge Honden als relatieve buitenstaander de nieuwe campagne concepten goed onder de loep. Op deze manier combineerde Jonge Honden advies met doe-kracht.

Onze rol:

  • PR
  • Communicatieplannen opstellen
  • Communicatiewerkzaamheden uitvoeren
  • Critical friend

"Jonge Honden sloot moeiteloos aan bij het team en voelden goed aan wat er moest gebeuren. Ze schakelen snel, verbinden en brengen een prettige sfeer mee. Jonge Honden heeft op mijn afdeling Communicatie & Evenementen veel werk verzet. Daarnaast hebben ze meegeholpen om de scrum aanpak op de afdeling te introduceren."

Corine van Impelen - Hoofd communicatie

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.