Bekijk alle diensten

Participatie en onderzoek

Wij bijten ons vast in jouw onderzoeksvraag en halen breed input op! 🔎

Participatie onderzoek Spelwijk
MedMij Onderzoek

Wij betrekken jouw doelgroep en halen op wat er speelt.

Wij houden van graafwerk! Op basis van jouw vraag vormen we een gedegen aanpak. Met onze academische achtergrond zijn we ervaren in kwalitatief onderzoek. Onze kracht zit echter in de mix met creatief kwalitatief onderzoek.

Met methoden als Swipocratie, participatiemuren of pop-up koffiecorners halen we op wat er écht speelt. Door onze open houding en verrassende acties weten we moeilijke doelgroepen te bereiken.

Belangrijk, want het goed betrekken van eindgebruikers wordt steeds belangrijker. Denk aan het organiseren van participatie van bewoners voor de omgevingswet of burgerparticipatie voor de Regionale Energiestrategie (RES). Ook binnen organisaties is inspraak steeds belangrijker voor het behoud van goede werknemers.

We geven duiding aan data en zorgen voor een heldere rapportage. Er is veel aandacht voor het overbrengen en implementeren van de uitkomsten, zodat we ook écht iets in beweging brengen.

Jonge honden werken onder andere samen met:

  • Logo Provincie Drenthe - Opdrachtgever van adviesbureau Jonge Honden.
  • LCS logo
WIJpark Nieuwland participatie onderzoek

"Met gebruik van goede digitale tools en formats hebben zij in korte tijd veel relevante informatie boven tafel gekregen. De bijeenkomst met de provincies om de uitkomsten te bespreken hebben zij goed geleid. De Jonge Honden zijn voor mij goede sparringspartners, leveren op wat afgesproken is en dat ook nog conform een (krappe) planning."

Milou Dubois - Provincie Drenthe