Bekijk alle diensten

Faciliteren en modereren

Voor energieke workshops, heidagen en grote (online) events die nét even anders zijn. 🕺🏽

Rens presenteert

Wij brengen jouw publiek in beweging.

Frisse wind nodig op jouw bijeenkomst? Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. Wij nemen de organisatie en facilitatie van jouw programma graag uit handen.

Hoe wil jij dat de deelnemers de deur uit lopen? Aan de hand van jouw ideale uitkomst gaan wij aan de slag. We hebben ervaring met het organiseren van grote (online) evenementen en congressen.

Ook voor een heidag, workshop of brainstorm met je team kun je bij ons terecht. Kies één van onze in-company trainingen of ga voor een op maat gemaakt programma.

We hebben een pool met trainers, dagvoorzitters en creatieve facilitators. Ieder heeft zijn of haar eigen specialiteit, maar je kan altijd een jonge hondse energie verwachten!

Jonge honden werken onder andere samen met:

  • Logo van Hogeschool van Amsterdam - Opdrachtgever adviesbureau Jonge Honden
  • Logo van Provincie Utrecht - Opdrachtgever adviesbureau Jonge Honden
Laurien legt uit

"Met veel creativiteit en inventiviteit heeft Jonge Honden een reeks bijeenkomsten gefaciliteerd. Met kennis van werkmethoden die daarbij helpen, maar ook kennis van de inhoud. Daarbij zijn we er goed in geslaagd om in de bijeenkomsten de deelnemers met elkaar uit te laten wisselen, elkaar te inspireren en helpen werk te maken van deze opgave. Tijdens de bijeenkomsten zorgde de jonge hond ervoor dat alles vlekkeloos verliep, bracht hij humor en enthousiasme."

Rick Brounen - Vereniging Sport en Gemeente