Bekijk alle trainingen

Visueel communiceren

  • Zakelijk tekenen
  • Visueel presenteren

Laat de letters los en duik in de kracht van visualisatie! Met de training visueel communiceren leer je dat tekenen niet alleen leuk is, maar ook effectief.

Training Visueel Communiceren

Visueel communiceren

Een simpele schets kan je presentaties al interessanter maken, en je overleggen creatiever en interactiever. In de training visueel communiceren leer je communiceren door te tekenen. Geen zorgen, iedereen kan tekenen!

Versterk je boodschap

Vergaderingen waarin mensen langs elkaar heen praten? Een presentatie met een ingewikkelde boodschap? Moeite om je punt duidelijk te maken? Zeg ’t met beeld. Tekeningen kunnen jouw boodschap versterken. Zodat anderen je verhaal beter begrijpen en dat wat je zegt letterlijk zichtbaar wordt. Visualiseren schept duidelijkheid en helpt om effectiever te communiceren. Bovendien geeft het plezier!

Visueel communiceren Swipocratie

Wat gaan we doen?

In deze training brengen we je de basis van het visueel communiceren bij. Je leert het visueel alfabet te gebruiken, ontwikkelt een visuele toolkit en leert hoe je ook abstracte begrippen in een schets vastlegt. We sluiten door aan de slag te gaan met je eigen casus. Heb je binnenkort een presentatie om te geven? Of een projectplan dat je wil visualiseren? Oefenen maar!

 

“Super leuke en leerzame training. Door de werkvorm en de trainers bleef er steeds een goede energie aanwezig, ondanks dat alles digitaal was!”

Joyce van de Schootbrugge – Ministerie van SZW

Wat kost dat?

Een incompany training van één dagdeel kost €1250 (maximaal 12 deelnemers). Bij meer dan 12 deelnemers schakelen wij een extra trainer in voor €750 extra per dagdeel.

Enthousiast geworden?

Deze training kunnen we incompany verzorgen, maar het is ook mogelijk om individueel deel te nemen. Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over deze training!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.