Bekijk alle trainingen

Vraag maar raak!

  • Luisteren
  • Oordelen
  • Vragen stellen

Veel mensen kunnen minder goed vragen stellen dan ze denken. Hoe dat zit? In deze training leer je beter luisteren, oordelen en vragen stellen.

Teamdag gesprek

Jouw manier van luisteren, oordelen en vragen stellen

‘Vraag maar raak’! Een training over perspectivistische lenigheid. Deze training is er om je bewust te maken van jouw manier van luisteren, oordelen en vragen stellen. Vragen stellen wordt ons namelijk niet aangeleerd én we zijn in wezen best wel egoïstisch. Veel mensen kunnen dus minder goed vragen stellen dan ze denken. Hoe dat zit?

Wat gaan we doen?

Deze training is er om je bewust te maken van jouw manier van luisteren, oordelen en vragen stellen. We gaan oefenen en geven tips en tricks over hoe je dan wél moet luisteren en een goede vraag kan stellen. Dit doen we aan de hand van de theorie van socratische gespreksvoering met een jonge hondse twist.

Wat kost dat?

Wil je deze training incompany volgen? Voor één dagdeel vragen wij €1250 (maximaal 12 deelnemers). Bij meer dan 12 deelnemers schakelen wij een extra trainer in voor €750 extra per dagdeel.

Enthousiast geworden?

Deze training kunnen we incompany verzorgen, maar het is ook mogelijk om individueel deel te nemen. Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over deze training!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.