Bekijk alle trainingen

Kickstart je project met Scrum

  • Projectmanagement
  • Agile werken

Scrum is als projectmanagementmethode niet meer weg te denken uit de wereld van organisaties. In deze training ontdek je wat Scrum kan betekenen voor jouw project.

Jonge Honden geeft Scrum training

Waarom Scrum?

Het lukt maar niet om met je team concrete resultaten te bereiken. Collega’s werken hard, maar van écht samenwerken komt het niet. En voor wie voeren we dit project eigenlijk uit? Werken aan projecten kan taai en frustrerend zijn. Scrum helpt om grip te krijgen op de doelen, de voortgang en de samenwerking binnen projecten.

De basis van Scrum

Ooit ontwikkeld als methode voor de IT wordt Scrum nu van profit tot non-profit toegepast. Puristen vinden dat Scrum als raamwerk altijd in z’n geheel moet worden ingezet, anderen “lenen” slechts wat begrippen, uitgangspunten of werkwijzen. De gecertificeerde Scrummasters van Jonge Honden beginnen in deze training bij de basis en leggen het volledige raamwerk aan je uit. Vervolgens ontdekken we door te oefenen dat je ook met enkele elementen van Scrum je project al kunt verbeteren.

Jonge Honden geeft Scrum training

Wat gaan we doen?

De training is interactief en actiegericht. We nemen je mee in de theoretische basis, laten zien hoe een Scrumteam werkt, duiken in de verschillende bijeenkomsten die zo’n team heeft en laten je kennismaken met handige Scrumtools. Omdat je het beste leert door zélf te ervaren, starten we tijdens de training een project op met behulp van Scrum. Dat kan een eenvoudig project zijn waar jouw team nu aan werkt, of een fictief project dat wij voor je bedenken.

Je sluit de training af met concrete tips over hoe je projecten kunt organiseren met Scrum. Of je nu compleet agile wil werken of slechts wilt kunnen meepraten bij de koffieautomaat, de training is een ideale opstap naar de wereld van Scrum.

Wat kost dat?

Een incompany Scrumtraining van één dagdeel kost €1250 (maximaal 12 deelnemers). Bij meer dan 12 deelnemers schakelen wij een extra trainer in voor €750 extra per dagdeel.

Enthousiast geworden?

Deze training kunnen we incompany verzorgen, maar het is ook mogelijk om individueel deel te nemen. Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over deze training!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.