Bekijk alle trainingen

LinkedIn social selling

  • Personal branding
  • Social media

In deze overvolle wereld is het belangrijk om jezelf te onderscheiden. In deze training leer je hoe je LinkedIn kan inzetten om jouw expertise te delen. Laat zien wie je bent!

Trainer Josse geeft een training LinkedIn Social Selling

Social selling: laat zien wie je bent!

De vraag is niet óf je jezelf verkoopt, maar hoe je jezelf verkoopt. Want of je nu wilt of niet: iedereen heeft zijn eigen persoonlijke merk. Als je het ons vraagt kan je dan maar beter werken aan een beeld dat overeenkomst met wie je bent.

LinkedIn is hét platform om jouw expertise te delen. Of je LinkedIn nu voor commerciële doeleinden wilt gebruiken of vooral aan je persoonlijke netwerk wil bouwen: na het volgen van deze training weet jij hoe je LinkedIn hier goed voor in kan zetten.

Wat gaan we doen?

Tijdens de training duiken we in de wondere wereld van LinkedIn. We wisselen stukjes theorie af met veel praktijkvoorbeelden en oefeningen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Personal brand: we starten met het vormen van jouw personal brand. Wie ben je? En welk verhaal wil je vertellen?
  • Van CV naar visitekaartje: we laten zien hoe een profielpagina in elkaar steekt en pimpen jouw profiel van CV tot visitekaartje.
  • Content: we leren je hoe je op een effectieve manier aan je personal brand kan werken door het schrijven van artikelen en posts en hoe je jouw brand kan inzetten voor het bereiken van de juiste mensen.
  • Algoritme: een algoritme is behoorlijk onvoorspelbaar, maar tóch zijn er een aantal lessen te delen waar je rekening mee kunt houden. Hack het algoritme!

 

Wat kost dat?

Wil je deze training incompany volgen? Voor één dagdeel vragen wij €1250 (maximaal 12 deelnemers). Bij meer dan 12 deelnemers schakelen wij een extra trainer in voor €750 extra per dagdeel.

"Goede, fijne afwisseling tussen doen en luisteren. De trainer geeft goede uitleg, leuke voorbeelden en is goed voorbereid. De training geeft energie om weer met LinkedIn aan de slag te gaan!"

Hanneke van Keijsteren - Spectrum Elan

Enthousiast geworden?

Deze training kunnen we incompany verzorgen, maar het is ook mogelijk om individueel deel te nemen. Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over deze training.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.