Bekijk alle trainingen

Leiderschapstraject

  • Leiderschapsstijlen
  • Feedback geven
  • Ontwikkelingsgesprek voeren

Heb je een leidinggevende functie of wil je een stap in die richting zetten? Krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en wil je comfortabeler de leiding pakken? Of ben je benieuwd hoe je medewerkers positief kunt beïnvloeden? Dan is deze training voor jou!

Iedereen kan een leider zijn

Iedereen kan een leider zijn, ook al ben je niet per se ‘de baas’. Een leider is iemand die je wilt volgen, die het goede voorbeeld geeft. Iemand die het beste uit anderen kan halen, maar ook directief kan zijn wanneer dit nodig is en conflicten niet uit de weg gaat.

In dit vierdaagse leiderschapstraject onderzoek je aan de hand van theorie en casussen uit de praktijk, wat jij belangrijk vindt in je rol als leider én hoe je jouw inzichten kunt gebruiken in je dagelijks werk.

Wanneer je een team of een organisatie hebt opgezet, of wanneer je zelf teamlid was voordat je een leiderschapspositie op je nam binnen dezelfde organisatie, kan het uitdagend zijn om jezelf niet te verliezen in het dagelijks management.

Wat gaan we doen?

Het programma biedt -naast praktische tools- kennis en vaardigheden die je helpen een inspirerende leider te zijn. Dit doen we onder andere door in te zoomen op verbinding op drie niveaus.

  • Verbinden met jezelf: leiderschap start met verbonden zijn met jezelf, om innerlijke helderheid te hebben zodat je een duidelijk referentiekader hebt.
  • Verbinden met anderen: je leert hoe je kunt verbinden met je team, hoe je spanning en conflict kunt omzetten in win-win.
  • Verbinden met de organisatie: je leert hoe je een gedeeld begrip kunt faciliteren en hoe je kunt helpen om dit in je team of afdeling te concretiseren. Door direct te oefenen en te reflecteren, zet je de volgende stap naar comfortabel en zelfverzekerd leidinggeven!

Wat kost dat?

De training kost €995,- per persoon. Een waardevolle investering in jezelf én jouw professionele ontwikkeling! TIP! Overleg met je werkgever of dit uit je opleidingsbudget betaald kan worden.

Trainer

De training wordt gegeven door Marjolein van den Bergh. Marjolein heeft ruim 8 jaar ervaring als trainer op het gebied van leiderschap en professionele ontwikkeling. Ze is oprichter van Compassionfruit Training & Coaching en coacht groepen en individuen op thema’s als leiderschapsontwikkeling, projectmanagement en teambuilding.

Enthousiast geworden?

Dit programma bestaat uit vier trainingsdagen. Alle trainingen vinden plaats in Utrecht.

De trainingsdagen voor het komende traject zijn:
Trainingsdag 1 – 23 februari 2024
Trainingsdag 2 – 19 april 2024
Trainingsdag 3 – 15 maart 2024
Trainingsdag 4 – 24 mei 2024

‘’Het leiderschapstraject omvatte een compleet programma waarin alle basisvaardigheden die je nodig hebt als leider, in welke vorm dan ook, nodig hebt!’’

Ilse van Dijk - The Learning Club (oud-deelnemer aan het traject)

Laat hier weten dat je geïnteresseerd bent in deze training