Bekijk alle trainingen

Design Thinking in de praktijk

  • Doelgroep onderzoek
  • Innovatie

Leer de vier stappen van het Design Thinking proces en krijg praktische handvatten voor het inzetten van dit gedachtengoed in jouw organisatie.

Jonge hond geeft Design Thinking training

Waarom Design Thinking?

Design Thinking. De naam zegt het al: door anders te denken creëer je kansen om tot onverwachte oplossingen te komen. Design Thinking is een methode én een mindset. Het helpt jou en je organisatie om problemen van een andere kant te bekijken, door je in te leven in de eindgebruiker, aannames te toetsen, prototypes te maken en te evalueren.

In onze snel veranderende wereld, draagt creativiteit, slagkracht en flexibel denken bij aan de oplossing van complexe uitdagingen. Met de training ‘Design Thinking in de praktijk’ leer je hoe je deze mindset oproept bij jezelf en bij je team. Je krijgt praktische handvaten voor het oplossen van problemen en ontwikkelen van innovaties. Je bent bovendien in staat om dit creatieve proces in je organisatie te introduceren en jezelf daarmee te versterken als professional.

Wat gaan we doen?

In de training Design Thinking leer je wat de vier stappen van het design thinking proces inhouden en hoe je deze stappen kan toepassen in je werk. Per stap behandelen we een aantal tools en laten we voorbeelden zien uit de praktijk.

Wat kost dat?

Wil je deze training incompany volgen? Voor één dagdeel vragen wij €1250 (maximaal 12 deelnemers). Bij meer dan 12 deelnemers schakelen wij een extra trainer in voor €750 extra per dagdeel.

"Deze training heeft mij enthousiast gemaakt voor het toepassen van Design Thinking in mijn projecten en werkzaamheden. De trainers brachten alle tools en kennis helder en enthousiast over en we gingen met praktische en leuke werkvormen aan de slag!"

Deelnemer training - werkzaam in ruimtelijke sector

Enthousiast geworden?

Deze training kunnen we incompany verzorgen, maar het is ook mogelijk om individueel deel te nemen. Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor meer informatie.

Interesse?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.