Bekijk alle jonge honden

Brian Kiesling

Gedragsverandering, organisatie- & teamontwikkeling, energietransitie

brian@jongehonden.com

Als een psychologische en bedrijfsmatige ontdekkingsreiziger navigeer ik door complexe vraagstukken met een breed scala aan perspectieven en disciplines. Ik ben een bruggenbouwer binnen projecten, die zowel serieus aan het werk gaat als empathisch en toegankelijk is in de samenwerking.

  • Projectondersteuning/projectleiding: ik gedij in het behouden van overzicht en strategisch denken, vooral bij projecten met een maatschappelijke impact. Mijn aanpak kenmerkt zich door het in gang zetten van veranderingen met een frisse dosis energie en daadkracht
  • Welzijn binnen organisaties: welzijn binnen organisaties is van essentieel belang. Organisaties bestaan uit individuen, en door hen de juiste ondersteuning te bieden, creëren we een werkomgeving die gunstig is voor ieders welzijn. Dit leidt tot een beter gevoel tijdens de werkzaamheden voor medewerkers, wat op zijn beurt de productiviteit en output positief beïnvloedt. Ik ben altijd op zoek naar die WIN-WIN situatie!
  • Confronterend coachen: af en toe heb je iemand nodig die recht door zee is, maar wel met een evenwichtige benadering en een kritische instelling. Op een luchtige manier zet ik vraagtekens bij je denkwijze over jouw organisatie en/of persoonlijke ontwikkeling. Durf je de uitdaging aan?
Bekijk mijn CV