De Jonge Honden tackle-sessie

Heb jij een concrete uitdaging, vraag of dilemma? Loop je vast en zoek je nieuwe perspectieven? Wij tackelen graag jouw uitdaging!

In een kort tijdsbestek de meest diverse inzichten

In een Jonge Honden tackle-sessie bundelen we de collectieve kracht van Jonge Honden en tackelen we een concrete vraag, uitdaging of dilemma van diverse organisaties. Dit doen we in een kort tijdsbestek van een paar uur tijd met jouw organisatie, team of programma.

Als ‘oude’ organisatie was het goed om in gesprek te gaan met Jonge Honden. Wij willen als Protestantse Kerk graag leren wat er leeft bij jonge professionals en daarom was de tackle-sessie een fantastische ervaring. De jonge honden waren niet alleen professioneel, maar ook echt persoonlijk betrokken. Ze konden heel snel waarde toevoegen, aannames valideren en ideeën leveren. Wil je in gesprek met de generatie van de toekomst dan raden we een tackle-sessie van harte aan!

Protestantse Kerk Nederland

Met energieke ideeën en nieuwe inzichten naar huis

Heeft jouw uitdaging behoefte aan een ondernemende mindset, energieke ideeën, nieuwe perspectieven en verfrissende denkrichtingen? Wij gaan samen met jou aan de slag met een door jou meegebracht concreet vraagstuk. In voorbereiding daarop denken wij mee met het aanscherpen van de kernvraag én zorgen we voor een passende werkvorm. Doorpraten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Tijdens de tackle-sessie kregen we door enthousiaste jonge honden, met elk hun eigen achtergrond en ervaring, verschillende ideeën die perfect op elkaar aansloten. Hierdoor kregen we in een paar uur tijd een mooi coherent verhaal waar wij als projectteam weer mee verder kunnen gaan. De tackle-sessie is dus absoluut een aanrader om op een constructieve manier nieuwe ideeën op te halen.

Actie-agenda Vakantieparken

Behoefte aan een tackle-sessie voor jouw uitdaging? Neem contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.