Focusweek in de Spaanse natuur

Vind jij het ook lastig om focus te vinden? Wij nemen je mee naar de heuvels in Catalonië, voor een week vol inspiratie én werktijd voor voor jouw eigen project. Een (ondernemers)plan uitbroeden, je scriptie afschrijven, strategiesessies met je compagnon of nadenken over een persoonlijk vraagstuk... de focusweek brengt je verder!
Ga je mee?

Een hoofd vol met ideeën, maar waar vind je de tijd om ze uit te werken?

Heb je je eindelijk door je to do lijst geworsteld, dan vraagt je sociale leven ook aandacht, en anders die telefoon wel. Zo vliegen de weken voorbij. Herkenbaar?

We zijn gewend geraakt om door te razen. Vooral in de stad worden we constant gevoed met prikkels. Enorm leuk, maar het maakt het ook lastig om stil te staan. Om inspiratie te vinden. Om echt te bedenken wat je zelf wilt. Om iets op papier te krijgen.

Wij, Pieter en Marieke van Jonge Honden, houden van het leven in de stad. Toch ontdekten we hoe waardevol het is om hier af en toe uit te stappen: hoeveel inspiratie we krijgen van een natuurlijke omgeving en hoeveel meer we dan gedaan krijgen.

Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met Jorien en Bastiaan van the School of Nature. We nemen jou graag mee naar hun prachtige plek tussen de heuvels in Catalonië!

Een week vol focus en inspiratie

 • Aandacht voor jouw project 💫
  Een concept uitwerken, je scriptie afschrijven, een (ondernemers)plan uitbroeden, nieuwe plannen maken met je compagnon of nadenken over een persoonlijk vraagstuk .. tijdens de focusweek kan het allemaal!
 • Begeleiding en programma 🤝
  Wij helpen je in je proces. Met een dagstructuur, persoonlijke begeleiding en inspirerende workshops. Onze kennis over de natuur, creatief denken, (sociaal) ondernemen en coaching delen we graag met jou.
 • Inspiratie en ontspanning 🤸‍♂️
  Om te kunnen focussen heb je ook ontspanning nodig! We houden de groepsgrootte gezellig met een max. van 12 deelnemers. Ideaal om ideeën uit te wisselen, op avontuur te gaan in het bergachtige bos en de dag af te sluiten met een frisse duik.
 • Het luxe campingleven 🏕️
  Er zijn warme douches en glampingtenten voor de liefhebber. Is het frisser, dan verplaatsen we de activiteiten naar de warme yurt. En het lekkerst van alles: chef Bastiaan verzorgt elke dag heerlijke verse maaltijden, zoveel mogelijk van eigen land.

  Ons doel is dat jij met een voldaan gevoel en een fris hoofd thuis komt. Opgeladen en vol energie.  

Ga je mee?

Focusweek september 2022
De week vindt plaats van zondag 11 t/m zaterdag 17 september op het prachtige land Can Cabota. De week is inclusief:

 • 6 overnachtingen
  In een luxe tent met twee éénpersoonsbedden, die je deelt met één andere deelnemer. Inclusief beddengoed en handdoeken. Liever in een eigen tent of camper? Dan is dat ook mogelijk.
 • 6 dagen verzorgd eten en drinken
  Chef Bastiaan bereidt elke dag heerlijke vegetarische maaltijden met zoveel mogelijk ingrediënten van het land. Ook je drankjes (incl. bier en wijn) zijn inbegrepen.
 • begeleiding van 3 coaches
  De hele week staan wij voor je klaar. Met workshops én persoonlijke sessies helpen we je verder. Ieder vanuit eigen expertise (zie hieronder). We houden een groepsgrootte aan van max. 12, zodat we genoeg aandacht voor je hebben.

De kosten voor de focusweek 2022 zijn €1150,- (ex. btw). We moedigen je aan om niet te vliegen. Hiervoor bieden we een korting van €100,-. Neem je nog iemand mee? Dan krijg je daarbovenop nog eens €50,- korting p.p.

Klinkt goed? Laat je gegevens achter voor de interesselijst.

Kan jij wel een week vol focus en inspiratie gebruiken? Laat het hier weten, dan nemen wij contact met je op om jouw wensen door te spreken en vragen te beantwoorden.

Je zit nog nergens aan vast. Wel hebben we helaas maar beperkt plek. Snelle inschrijvers hebben dus meer kans om mee te gaan.