(Gecanceld) Social Impact Night #9 | Inclusieve inzet:

DEZE SIN IS DOOR OMSTANDIGHEDEN GECANCELD EN ZAL DUS NIET DOOR GAAN!
De avond gaat over inclusievere inzet van ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. Het is een veelgebruikte uitdrukking om een doelgroep te duiden die op een bepaalde manier een beperking ervaart tot regulier werk.

2 jonge honden ontwerpen aan tafel

De pioniers

Steeds meer bedrijven bieden plek voor doelgroepen die een af stand tot werk ervaren om zich te ontwikkelen. Voor sommige impactondernemers is dit zelfs de kern van hun bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan specialisterren, I-Did en de Colour Kitchen. Het zijn de pioniers die werken aan het werk van morgen waar iedereen onbeperkt aan de slag kan.

Maar dit is niet altijd gemakkelijk. Wat kunnen andere organisaties leren van deze pioniers? In hun communicatie, begeleiding, organisatie, etc. om ook meer plek te bieden aan deze doelgroepen? Samen met de gemeente, sociaal ondernemers en het bedrijfsleven hopen we met deze avond een impuls te geven aan iedereen die wil aan de slag wil gaan met dit vraagstuk.

Creativiteit de vrije loop

Het belooft een inspirerende en interactieve avond te worden, waar ook ruimte zal zijn om het gesprek aan te gaan en alvast de eerste stappen te zetten om hier maandag direct mee aan de slag te gaan. We trappen de avond af met een inspirerende voorstelling van het Nieuw Utrechts Toneel (NUT).

Praktische informatie:

Keynote spreker en impact bedrijven:TBA

Wanneer: 17 mei 2022
Tijd: 18.00 – 21.00
Locatie: Berlijnplein 524 – Utrecht

Programma
18.00: Inloop
18.30: Voorstelling NUT
19.15: Nagesprek met jullie en experts
20.00 Rond de tafel sessie – aan de slag
20.45: Terugblik & conclusies
21.00: Borrel & bijpraat

Dus schrijf je snel in! Deelname is gratis.

Tijdens de Social Impact Nights brengen we impactmakers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Het zijn inspirerende bijeenkomsten voor ondernemende wereldverbeteraars (to be), waarbij we ons buigen over de vraagstukken van impactmakers. Van inspiratie naar actie! Kom je met ons een verschil maken?

Social Impact Nights

Even sparren of eerst een bakkie?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.